Quantcast

روغن گیاهی ماکادمیا آموس وان آرترینا ARTERINA , Macadamia Vegetable Oil AMOS VAN ARTERINA ,

menuordersearch
bigmagazin.com
روغن گیاهی ماکادمیا آموس وان آرترینا ARTERINA
 روغن گیاهی ماکادمیا آموس وان آرترینا ARTERINA
...

روغن ها - روغن گیاهی ماکادمیا آموس وان آرترینا ARTERINA

(1)
(0)

Macadamia Vegetable Oil AMOS VAN ARTERINA - موجودی: 1

رنگ و مدل کالا
Macadamia Vegetable Oil AMOS VAN ARTERINA
تعداد عدد
موجود
گارانتی کالا:

سیب سبز سلامت

89,000 تومان

محصولات مشابه

روغن خراطین آرترینا ARTERINA

روغن خراطین آرترینا ARTERINA

75,00069,000 تومان حجم دهنده موضعی عضلات - موجودی: 28
حجم دهنده موضعی عضلات
روغن بنه آرترینا ARTERINA

روغن بنه آرترینا ARTERINA

34,000 تومان Pistacia Atlantica - موجودی: 5
Pistacia Atlantica
روغن گیاهی ماکادمیا آموس وان آرترینا ARTERINA

روغن گیاهی ماکادمیا آموس وان آرترینا ARTERINA

89,000 تومان Macadamia Vegetable Oil AMOS VAN ARTERINA - موجودی: 1
Macadamia Vegetable Oil AMOS VAN ARTERINA
روغن رازیانه آرترینا ARTERINA

روغن رازیانه آرترینا ARTERINA

49,000 تومان ARTERINA fennel oil - موجودی: 1
ARTERINA fennel oil
روغن گیاهی آرگان آموس وان آرترینا ARTERINA

روغن گیاهی آرگان آموس وان آرترینا ARTERINA

139,000 تومان Pure vegetable oil of argan amos van arterina - موجودی: 1
Pure vegetable oil of argan amos van arterina
روغن هسته زرد آلو آرترینا ARTERINA

روغن هسته زرد آلو آرترینا ARTERINA

42,000 تومان Olive Kernel Olive Oil ARTERINA - موجودی: 1
Olive Kernel Olive Oil ARTERINA
روغن بادام شیرین آرترینا ARTERINA

روغن بادام شیرین آرترینا ARTERINA

38,000 تومان Sweet Almond Oil ARTERINA - موجودی: 5
Sweet Almond Oil ARTERINA
روغن نارگیل آرترینا ARTERINA

روغن نارگیل آرترینا ARTERINA

35,000 تومان روغن غیر خوراکی نارگیل آرترینا - موجودی: 10
روغن غیر خوراکی نارگیل آرترینا
روغن ریحان آرترینا ARTERINA

روغن ریحان آرترینا ARTERINA

28,000 تومان روغن غیر خوراکی ریحان آرترینا - موجودی: 10
روغن غیر خوراکی ریحان آرترینا
روغن سیاه دانه آرترینا ARTERINA

روغن سیاه دانه آرترینا ARTERINA

36,000 تومان روغن غیر خوراکی سیاه دانه آرترینا - موجودی: 10
روغن غیر خوراکی سیاه دانه آرترینا

مشخصات محصول

دانه ماکادمیا از درخت ماکادمیا که اولین بار در جنگلهای بارانی استرالیا کشف شد، به دست می آید. بومیان استرالیا به علت ارزش غذایی بالا و فواید فراوان دانه ماکادمیا برای سلامت پوست و مو، احترام زیادی برای ماکادمیا قائل بودند. روغن ماکادمیا حاوی غلظت بالایی از آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب است که در محصولات طبیعی مراقبت از پوست، ارزش زیادی دارد و استفاده میشود. بسیاری از نرم کننده ها، کرمهای صورت ، لوسیونهای بدن و شامپوها حاوی این روغن مقوی گیاهی هستند. فقط دو نوع درخت ماکادمیا میوه تولید می کنند که در لوازم آرایشی و بهداشتی به کار می رود. میوه این درخت به شکل فندق بوده و از آن به طریق فشرده سازی روغن گرفته و تصفیه می شود. این روغن شامل اسید های پالمیتولیک ، اسید اولوئیک و اسید لفیولیک از خانواده امگا ۶ می باشد که شباهت زیادی به ترشحات غدد چربی پوست افراد در سنین جوانی و شادابی یعنی 14 تا 25 سالگی را دارد. این روغن سرشار از اسید های چرب اشباع نشده امگا 9،۶ و ۳  و ویتامین Eاست که به پوست طراوت و شادابی داده و از خشکی و چروک شدن آن جلوگیری می کند. روغن ماکادمیا در جوان سازی پوست بسیار موثر است. این روغن پوست را در تمام طول روز مرطوب نگه می د ارد و مانع خشکی آن می شود. در ادامه به کاربردهای روغن ماکادمیا در زیبایی و سلامت پوستمی پردازیم:
درمان خشکی پوست :
اسید اولئیک یا همان امگا-9 حدود 60 درصد روغن دانه ماکادمیا را تشکیل میدهد. این ماده کمک میکند روغن در مقابل رادیکالهای آزاد از بدن محافظت کند. رادیکالهای آزاد مولکولهایی هستند که یک الکترون خود را از دست داده اند و در نتیجه به سلولهای دیگر بدن حمله میکنند تا الکترون از دست رفته خود را به دست بیاورند و به این ترتیب به سلولهای بدن آسیب میرسانند. در اصل اسید اولئیک مانع میشود  رادیکالهی آزاد به سلولهای سالم حمله کنند. اسید اولئیک نرم کننده عالی نیز می باشد، چرا که در اعماق لایه بیرونی پوست نفوذ میکند و پوست را به مدت طولانی و به شیوه موثر مرطوب نگه میدارد. این امر مانع خشکی و پوسته پوسته شدن و لکه دار شدن پوست می شود. 
مبارزه با چین و چروک : 
روغن ماکادمیا غلظت بالایی از اسید پالمیتولئیک را نیز دارا میباشد. اسید پالمیتولئیک در پوست افراد جوان به صورت طبیعی وجود دارد. این اسید چرب امگا 7، با افزایش سن از بین می رود و پوست را مستعد چین و چروک و تخریب رادیکالهای آزاد می کند. روغن آجیل ماکادمیا با محتوای اسید پالمیتولئیک خود، پوست را احیا، مرطوب و لطیف میکند و بطور همزمان بافتها را به تجدید و رشد تحریک می کند. همچنین این ماده خاصیت نرم کنندگی دارد که به نرمی پوست کمک می کند. 
 
 
خواص ضد آکنه روغن ماکادمیا :
در مطالعه ای که توسط  موسسه Marshall Dermatology Research Laboratories   صورت گرفت، مشخص شد در بیماران آکنه مقدار اسید لینولئیک یا همان مخلوطی از امگا-3 و 6 است در سطح پوست آنها کم بود. بدون این اسید، پوست مستعد جوشهای سر سیاه و سر سفید و آکنه میشود چون چربی طبیعی پوست ضخیم و چسبناک شده و منافذ پوست را مسدود میکنند. بدتر از آن این است که هر قدر آکنه شدیدتر باشد، پوست کمتر اسید لینولئیک تولید میکند. از آنجایی که تقریبا 3 درصد از روغن ماکادمیا از این اسید مهم تشکیل شده است، مالیدن این روغن بر روی پوست به تنظیم و تعادل پوست و جلوگیری از ایجاد  آکنه کمک می کند. 
خاصیت محافظت از کلاژن و تحریک تولید آن :
روغن ماکادمیا سرشار از فیتواسترول است. فیتواسترول ترکیبی بر پایه گیاهی است که ساختار و عملکرد آن در گیاهان با ساختار و علمکرد کلسترول خوب در بدن انسان یکسان است. این ترکیبات، هورمونهای استروئید لازم برای رشد و عملکرد طبیعی را تولید میکنند. محققان موسسه  Environmental Medicine   در دوسلدورف آلمان دریافته اند که هنگامی که فیتواسترولها را بر پوست بمالید، نه تنها قابلیت جلوگیری از کاهش کلاژن را دارند بلکه میتوانند تولید کلاژن جدید را نیز تقویت کنند. کلاژن همانند چسبی که بدن را به هم نگه میدارد، عمل کرده و برای جلوگیری از چین و چروک و ناراحتی های دیگر پوستی لازم است.
نمودار تغییر قیمت
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

دفتر مرکزی :
اصفهان / بلوار کاوه / خیابان ابوریحان بیرونی
بلوار ایمان / خیابان بهار / کوچه فروردین / پلاک 1
کد پستی : 8193813986
..................................................................................
ایمیل سایت : info @ bigmagazin . com
ایمیل مدیر : bigmagazin @ yahoo . com
..................................................................................
پشتیبانی 24 ساعته :
09136006974 / 09103113134 / 09139100318
تلفکس : 03134519130

شرکت سازنده